Logo in EPS vector bestand omzetten

Uw logo is waarschijnlijk een JPG of PNG bestand. Als u uw logo ergens op wilt bedrukken dan zijn deze twee bestanden daar niet geschikt voor. Hieronder leest u waarom u een. EPS vector nodig hebt voor drukwerk. 

pixelbestand en vectorbestand

Het belangrijkste voordeel van een vector ten opzichte van een jpg of png is zijn oneindige schaalbaarheid.  Wanneer u een JPG of PNG bestand vergroot of verkleind is er altijd kwaliteitsverlies. Een vector logo kan zonder kwaliteitsverlies vergroot en verkleind worden zodat het perfect is voor elk formaat.

Een ander voordeel is dat een EPS vector meer kleur informatie bevat over uw logo. JPG en PNG bestanden zijn gemaakt in RGB kleuren. Dit zijn digitale kleuren en als u ze drukt komen ze niet overeen met wat u ziet op uwbeeldscherm. Een EPS bestand kan bestaan uit PANTONE en CYMK kleuren, dit zijn kleuren die gebruikt worden voor drukwerk. 

JPG of PNG omzetten naar vector bestand

Vectors redden dus de dag wanneer u uw logo ergens op wilt drukken. Gelukkig kunt u uw JPG of PNG bestand omzetten naar een vector bestand. Dit kunt u doen met behulp van Adobe Illustrator. We hebben een blogpost geschreven over hoe u een vector bestand maakt in Adobe Illustrator

Heeft u geen kennis van Adobe Illustrator? Dan kunt u gebruik maken van onze vector service. Logo omzetten naar vector tegen een voordelige prijs. Bekijk het filmpje hieronder om te leren hoe onze service werkt. 

EPS Vector bestand laten maken

 

Wij helpen u graag op weg met het vectoriseren van uw logo of afbeelding.  U stuurt ons het logo in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een EPS vector bestand. Wij gebruiken hierbij de pen tool en hermaken het logo handmatig met de juiste lettertypen. Daarna exporteren wij de nieuwe vector logo in een EPS bestand zodat u ermee aan de slag kan!

logo omzetten naar vector

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

  • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
  • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
  • Snelle levering binnen 10 uur
  • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
  • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
  • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 
  • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
Bestel mijn vector bestand