Logo in EPS vector bestand omzetten

Uw logo is waarschijnlijk een JPG of PNG bestand. Als u uw logo ergens op wilt bedrukken dan zijn deze twee bestanden daar niet geschikt voor. Hieronder leest u waarom u een. EPS vector nodig hebt voor drukwerk. 

Het belangrijkste voordeel van een vector ten opzichte van een jpg of png is zijn oneindige schaalbaarheid.  Wanneer u uen JPG of PNG bestand vergroot of verkleind is er altijd kwaliteitsverlies. Een vector logo kan zonder kwaliteitsverlies vergroot en verkleind worden zodat het perfect is voor elk formaat.

 

Een ander voordeel is dat een EPS vector meer kleur informatie bevat over uw logo. JPG en PNG bestanden zijn gemaakt in RGB kleuren. Dit zijn digitale kleuren en als u ze drukt komen ze niet overeen met wat u ziet op uwbeeldscherm. Een EPS bestand kan bestaan uit PANTONE en CYMK kleuren, dit zijn kleuren die gebruikt worden voor drukwerk. 

Vectors redden dus de dag wanneer u uw logo nodig hebt voor zowel een visitekaartje als een grote poster of billboard.

EPS Vector bestand laten maken

Wij helpen u graag op weg met het vectoriseren van uw logo of afbeelding.  U stuurt ons het logo in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een EPS vector bestand. Wij gebruiken hierbij de pen tool en hermaken het logo handmatig met de juiste lettertypen. Daarna exporteren wij de nieuwe vector logo in een EPS bestand zodat u ermee aan de slag kan!

logo omzetten naar vector

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

  • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
  • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
  • Snelle levering binnen 10 uur
  • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
  • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
  • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 

Nadelen:

  • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
Vector bestellen