Familiewapen digitaliseren

Het hebben van een familiewapen is een groot eer. Het is een oud erfgoed dat beschermt dient te worden. Een familiewapen digitaliseren is niet eenvoudig. De meeste familiewapens zijn ontworpen in een tijd zonder computers. Het is niet meer dan logisch dat u hier geen digitaal bestand van hebt. 

familiewapen omzetten naar vector bestand

Het is wel mogelijk om uw familiewapen te digitaliseren. Heeft u bijvoorbeeld een oude tekening in PNG of JPG bestand? Dan kunt u dit laten digitaliseren. Het is zelfs mogelijk om een foto te maken van uw familiewapen en dit te laten digitaliseren. 

Waarom familiewapen digitaliseren?

Er zijn meerdere redenen waarom u een familiewapen wilt digitaliseren. Veel mensen kiezen ervoor om het te digitaliseren zodat ze het beter kunnen bewaren. Het is immers een oud erfgoed en familietrots. 

Daarnaast willen mensen ook hun familiewapen bedrukken op kleding of andere producten. Om uw familiewapen te bedrukken heeft u een vector bestand nodig. Door uw familiewapen te digitaliseren krijgt u een vector bestand.

Hoe digitaliseer ik mijn familiewapen?

Een familiewapen digitaliseren is mogelijk via Adobe Illustrator. Dit is een design programma waarmee u afbeeldingen, foto's, logo's en familiewapens kunt vectoriseren. U kunt bijvoorbeeld een getekend familiewapen laten omzetten naar vector bestand. 

Het digitaliseren van een familiewapen is hetzelfde als het vectoriseren van uw familiewapen. Uiteindelijk houdt u een vector bestand over, die u kunt gebruiken voor drukwerk. Een vector bestand is een bestand die u oneindig kunt vergroten en verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Een vector bestand heeft u nodig voor alle soorten drukwerk. Een JPG of PNG bestand is een pixel bestand. Pixel bestanden zijn niet geschikt voor drukwerk.

Op deze pagina leggen we uit hoe u een vector bestand maakt. Heeft u geen verstand van Adobe Illustrator, dan kunt u ook uw familiewapen laten digitaliseren door ons. Bekijk het filmpje hieronder om te leren hoe onze service werkt. 

Familiewapen vectoriseren door ons

 

Wij helpen u graag op weg met het vectoriseren van uw familiewapen.  U stuurt ons het familiewapen in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een EPS vector bestand. Hieronder een voorbeeld van een gevectoriseerd familiewapen door ons.

 

familiewapen vectoriseren

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

  • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
  • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
  • Snelle levering binnen 10 uur
  • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
  • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
  • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 
  • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
    Vector bestellen