Logo graveren? Welk bestand aanleveren voor graveren?

Welke bestand aanleveren voor graveren?

Wilt u uw logo graveren in metaal, glas of hout? Dan heeft u een vector bestand nodig. Een vector bestand kunt u vergroten en verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Voor optimaal resultaat, moet u uw logo omzetten naar vector.

Logo graveren in metaal

Met een gevectoriseerd logo kunt u uw logo graveren in metaal. De meeste logo’s zijn gemaakt in JPG of PNG bestanden. Dit zijn pixel bestanden en verliezen kwaliteit als u ze vergroot of verkleind. Pixel bestanden zijn niet geschikt voor om logo’s te graveren in metaal.

Logo graveren in hout

Logo graveren in hout

Hetzelfde geldt voor logo graveren in hout. Ook voor het graveren in hout heeft u een gevectoriseerde afbeelding of logo nodig.

Tekst in hout laten graveren

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u een bepaalde tekst wilt laten graveren in hout, metaal of glas. In dit geval heeft u lettercontouren nodig. Het uitlijnen van lettertypen houdt in dat tekst in objecten wordt omgezet. Dit proces betekent dat de lettertypebestanden niet op een andere computer hoeven te worden geïnstalleerd om de bestanden correct te openen.

Vector bestand maken

 

Wij helpen u graag op weg met het vectoriseren van uw logo of afbeelding.  U stuurt ons het logo in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een EPS vector bestand. Wij gebruiken hierbij de pen tool en hermaken het logo handmatig met de juiste lettertypen. Daarna exporteren wij de nieuwe vector logo in een EPS bestand zodat u ermee aan de slag kan!

logo omzetten naar vector

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

  • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
  • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
  • Snelle levering binnen 10 uur
  • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
  • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
  • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 
  • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
Bestel mijn vector bestand