Logo vectoriseren

Een logo vectoriseren kan op verschillende manieren. In deze blog bespreken wij hoe u uw logo vectoriseert met Adobe Illustrator. U kunt ook gebruik maken van onze vector service. Bekijk het filmpje hieronder om te leren hoe de service werkt. 

 

Logo vectoriseren gratis

Wilt u uw afbeelding vectoriseren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Een logo of afbeelding vectoriseren is mogelijk via meerdere programma's, om dit gratis voor elkaar te krijgen, moet u het volgende leren: een vector bestand maken. Een vector bestand maken in Illustrator is de snelste en makkelijkste manier. Dit zijn de voor en nadelen:

Voordelen:

 • Uitstekende kwaliteit
 • U kunt het zelf doen
 • Zelf extensie vector formaat bepalen: eps, ai en pdf

Nadelen:

 • Adobe Illustrator leren gebruiken om uw logo te vectoriseren
 • Adobe Illustrator abonnement betalen

Logo vectoriseren Illustrator

Om een vector bestand te maken in Illustrator moet u leren hoe u Image Trace gebruikt. Als u Adobe Illustrator heeft geinstalleerd, dan kunt u uw logo vectoriseren gratis via deze manier. Hieronder vindt u een stappen plan.

Adobe Illustrator vector bestand maken met image trace

Mocht u goed overweg kunnen met Illustrator, dan volgt hieronder een stappenplan voor: jpg omzetten naar vector of logo omzetten naar vector gratis

 1. Kies een afbeelding om naar vector te converteren
 2. Selecteer een voorinstelling voor Image Trace. U kunt kiezen uit verschillende presets zoals High Fidelty of Low Fidelty, speel met verschillende settings om het beste resultaat te krijgen.
 3. Vectoriseer de afbeelding met Image Trace.
 4. Verfijn uw getraceerde afbeelding door veranderingen te maken met verschillende settings zoals Color Modus.
 5. Sla uw afbeelding op als vector. Exporteer het bestand als .eps of .pdf vector bestand. U heeft nu een eps vector bestand.

Logo vectoriseren Photoshop

U kunt ook uw logo omzetten naar vector via Adobe Photoshop. Hoewel het mogelijk is, raden wij dit niet aan. Adobe Photoshop is een op pixel gebaseerde foto bewerkingsprogramma. Het is niet gebruikelijk om uw logo te vectoriseren via Adobe Photoshop. Het is beter om Illustrator te gebruiken. 

Logo vectoriseren online

Bestand omzetten naar vector? Wij helpen u graag op weg met het vectoriseren van uw logo of afbeelding. Onze service: afbeelding vectoriseren online is heel simpel. U stuurt ons het logo in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een EPS vector bestand. Wij gebruiken hierbij de pen tool en hermaken het logo handmatig met de juiste lettertypen. Daarna exporteren wij de nieuwe vector logo in een EPS bestand zodat u ermee aan de slag kan! Zo hoeft u niet te leren: hoe een logo te vectoriseren.

Logo vectoriseren door Logovectorservice

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

 • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
 • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
 • Snelle levering binnen 10 uur
 • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
 • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
 • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 

Nadelen:

 • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
  Vector bestellen