Borduurbestand maken

Wilt u graag een afbeelding of logo borduren op kleding of een pet? Dan heeft u een borduurbestand nodig. Een JPG of PNG bestand zijn pixel bestanden, deze bestanden zijn vaak kwalitatief niet goed genoeg om te dienen als borduur bestand. Wilt u een borduur bestand laten maken? Bestel uw borduur bestand hier.

Wat is een borduur bestand?

Wat zijn borduurbestanden?

Borduurbestanden zijn bestanden die u inlaadt in de borduurmachine. Voor een kwalitatief goed bordering moet het bestand van goede kwaliteit zijn. 

Eigenlijk kan een borduurmachine geen digitale bestanden inlezen zoals EPS, PDF, JPG of PNG. Maar de meeste bedrijven hebben wel software om digitale bestanden om te zetten in bestanden die wel geschikt zijn. Hieronder een lijst van borduurbestand extensies:

  • .exp: borduurbestandsindeling voor commerciële borduurmachines van Melco
  • .jef: borduurbestandsformaat voor commerciële Janome-borduurmachines
  • .PES: borduurbestandsindeling voor commerciële borduurmachines van Brother
  • .dsb: borduurbestandsindeling voor commerciële borduurmachines van Barudan
  • .tik: borduurbestandsformaat voor commerciële Happy-borduurmachines
  • .dst: borduurbestandsformaat voor Tajima commerciële borduurmachines

Zelf borduurpatronen maken voor borduurmachine

Veel borduurexperts bevelen Embrilliance aan als de gemakkelijkst te gebruiken software op de markt. Het wordt geleverd met veel geautomatiseerde functies, een volledige reeks leermiddelen en elke ontwerp- of bewerkingstool die u maar wilt!

Veel merkborduursoftwareprogramma's bieden ook uitstekende toegankelijkheid als u een borduurmachine van dat specifieke merk bezit. Deze omvatten MySewNet voor Pfaff of Brother's PE-software. 

Heeft u geen kennis van dit soort programma's? Dan kunnen wij uw logo omzetten naar een borduurbestand. Stuur een email naar info@logovectorservice.nl

Logo omzetten naar PES bestand

De meeste borduurmachines kunnen een PES bestand inladen. Wij kunnen uw logo omzetten naar een PES bestand, zodat uw logo geschikt is voor borduren. Heeft u een andere type bestand nodig? Zoals een .JEF bestand of een .DST bestand dan is dat ook mogelijk. Bestel uw borduur bestand hier.