Logo digitaliseren

Logo digitalisering

Heeft u een mooie logo getekend? En wilt u hem graag digitaliseren zodat u hem kan gebruiken voor uw website? Dan bent u hier aan juiste adres. In deze blog leggen we uit: logo digitaliseren gratis. Let wel op dat u kennis nodig heeft van Adobe Illustrator om uw logo gratis te digitaliseren. Heeft u dit niet? Dan kunt u gebruik maken van onze vector service. Wij digitaliseren uw tekening tegen een eenmalige betaling

 

Zelf getekend logo digitaliseren

U kunt een zelf getekend logo digitaliseren. Maar voordat u begint met het digitaliseren, moet u uw getekende logo op uw computer krijgen. Zodra u een JPG of PNG afbeelding heeft van uw getekende logo of getekende afbeelding, dan kunt u beginnen met digitaliseren. Dit zijn de stappen die u moet volgen:

 

Getekend logo digitaliseren

 1. Maak een foto of scan uw logo in
 2. De DPI waarde van de scan moet zo hoog mogelijk zijn (300 DPI)
 3. Zet de afbeelding op uw computer.

Na het volgen van deze stappen, kunt u beginnen met digitaliseren.

Zelf logo digitaliseren gratis met Illustrator

De makkelijkste manier om uw logo zelf te digitaliseren is met Adobe Illustrator. Bovendien is het gratis als u al Illustrator op uw PC heeft geïnstalleerd. Met Adobe Illustrator kunt u ook een vector bestand van uw logo maken. Een vector bestand kunt u oneindig vergroten en verkleinen, waardoor het meteen geschikt is voor alle soorten drukwerk. Een JPG of PNG is een pixel bestand en geen vector. U kunt uw logo digitaliseren in Illustrator op 2 manieren:

1. Zelf met de Pen tool overtrekken en inkleuren
2. Gescande afbeelding inladen en vervolgens Afbeelding overtrekken functie gebruiken

Getekend logo digitaliseren gratis in Adobe Illustrator

 

Voordelen logo digitaliseren gratis met Illustrator

 • Prachtig resultaat
 • Zelf uw logo aanpassen
 • Uw logo in een vector bestand opslaan (EPS, AI, SVG)

Nadelen

 • Adobe Illustrator leren gebruiken
 • Adobe Illustrator abonnement afnemen
 • Het kost veel tijd

Heeft u geen kennis van Adobe Illustrator? Dan kunt u gebruik maken van onze vector service. Laat uw logo snel en eenvoudig digitaliseren door ons. In de volgende alinea leggen we uit hoe onze service werkt. 

Logo digitaliseren voor borduren


Wilt u graag uw logo borduren? Dan moet u uw logo omzetten naar een borduurbestand. Afhankelijk van de type borduurmachine heeft u een PES bestand of JEF bestand nodig. Brother borduurmachines gebruiken PES bestanden en Janome borduurmachines gebruiken JEF bestanden. Lees hier meer over hoe u een borduurbestand kunt maken

 

Logo laten digitaliseren

Wij helpen u graag op weg met het digitaliseren van uw logo. U stuurt ons uw  getekende logo in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een EPS vector bestand. Wij gebruiken hierbij de pen tool en hermaken het logo handmatig met de juiste lettertypen. Daarna exporteren wij de nieuwe vector logo in een EPS bestand zodat u ermee aan de slag kan!

tekening vectoriseren

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

 • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
 • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
 • Snelle levering binnen 10 uur
 • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
 • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
 • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 
 • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
Bestel mijn vector bestand