PDF omzetten naar AI bestand

Een PDF omzetten naar AI kunt u op verschillende manieren voor elkaar krijgen. In deze blog leggen we uit hoe u het snelst een PDF converteert naar een AI bestand.

PDF omzetten naar AI bestand

AI-bestanden zijn het oorspronkelijke vectorbestandstype voor Adobe Illustrator. Met een AI-bestand kunnen ontwerpers hun afbeeldingen, tekeningen en afbeeldingen oneindig schalen zonder dat dit invloed heeft op de resolutie. Niet alle AI bestanden zijn vector bestanden. Het ligt eraan hoe het bestand is opgebouwd. Een PDF kan een vector bestand zijn, maar dit is meestal niet het geval. U kunt dit controleren door een PDF bestand te openen in Adobe Illustrator en vervolgens in te zoomen. Als u kwaliteitsverlies ziet, dan heeft u een pixel bestand en geen vector bestand

PDF omzetten naar AI bestand

U kunt een PDF omzetten naar AI bestand via een online converter zoals Convertio. Dit kan kosteloos, alleen heeft u geen vector AI bestand. Wilt u een vector AI bestand? Dan moet u de PDF afbeelding converteren naar Ai in Adobe Illustrator.

PDF converteren naar AI in Illustrator

Met Adobe Illustrator kunt u een PDF pixel bestand omzetten naar een AI vector bestand. 

Kies een afbeelding om naar AI vector te converteren:

 • Selecteer een voorinstelling voor Image Trace. U kunt kiezen uit verschillende presets zoals High Fidelty of Low Fidelty, speel met verschillende settings om het beste resultaat te krijgen.
 • Vectoriseer de afbeelding met Image Trace.
 • Verfijn uw getraceerde afbeelding door veranderingen te maken met verschillende settings zoals Color Modus.

Sla uw afbeelding op als vector. Sla uw afbeelding op als .AI in Adobe Illustrator. U heeft nu een AI vector bestand. 

Heeft u geen kennis van Adobe Illustrator, dan kunt u gebruik maken van onze vectorservice, bekijk het filmpje hieronder om te leren hoe onze service werkt. 

AI vector bestand maken

 

Wij helpen u graag op weg met het vectoriseren van uw logo of afbeelding.  U stuurt ons het logo in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een AI vector bestand. Wij gebruiken hierbij de pen tool en hermaken het logo handmatig met de juiste lettertypen. Daarna exporteren wij de nieuwe vector logo in een AI bestand zodat u ermee aan de slag kan!

logo omzetten naar vector

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

  • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
  • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
  • Snelle levering binnen 10 uur
  • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
  • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
  • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 
  • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
  Bestel mijn vector bestand