PDF vectoriseren

PDF staat voor Portable Document Format en is een van de meest bekende bestandstypes. Een PDF wordt over het algemeen gebruikt om afbeeldingen of bestanden te delen. Het is mogelijk om een PDF te vectoriseren. In deze blog leggen we uit hoe u een PDF omzet naar een vector bestand.

Is PDF een vectorbestand?

Allereerst is het goed om te weten of PDF een vector bestand is? Een PDF kan een vector bestand zijn, maar dit is niet altijd het geval. Het ligt eraan hoe uw PDF bestand is opgebouwd, bestaat het uit pixels? Dan heeft u een pixel bestand oftewel rasterbestand.

is PDF een vector bestand?

Hoe kunt u controleren of uw PDF een vector bestand? U kunt uw PDF openen met Adobe Illustrator en vervolgens inzoomen, als u blokkerige pixels ziet, dan heeft u geen vector bestand.

Vectorbestand maken van PDF

U kunt een PDF vectoriseren op meerdere manieren. Wij raden het aan om Adobe Illustrator te gebruiken. Dit is de meest makkelijke manier om uw PDF te vectoriseren. Mocht u geen kennis hebben van Adobe Illustrator, dan kunt u gebruik maken van onze service, bekijk het filmpje hieronder om te leren hoe onze service werkt.

PDF omzetten naar vector bestand

 

Wij helpen u graag op weg met het vectoriseren van uw logo of afbeelding.  U stuurt ons het logo in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een EPS vector bestand. Wij gebruiken hierbij de pen tool en hermaken het logo handmatig met de juiste lettertypen. Daarna exporteren wij de nieuwe vector logo in een EPS bestand zodat u ermee aan de slag kan!

logo omzetten naar vector

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

  • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
  • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
  • Snelle levering binnen 10 uur
  • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
  • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
  • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 

Nadelen:

  • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
Bestel mijn vector bestand