Textiel bedrukken, wat voor bestand heeft u nodig?

Als u op het punt staat om een bestelling voor gepersonaliseerde kleding te plaatsen, zijn er een paar dingen die je moet weten om ervoor te zorgen dat je print er zo geweldig mogelijk uitziet. U heeft een vector bestand nodig om uw logo of een afbeelding te drukken op kleding. 

Wat heb je nodig voor kleding bedrukken?

Kleding bedrukken kan op verschillende manieren, u kunt bijvoorbeeld een textieldruk bedrijf inschakelen, of u kunt het zelf doen door middel van een transpers en sublimatieprinter. In deze blog gaan we bespreken wat voor een bestand u nodig heeft om textiel te bedrukken.

Wat heb je nodig voor kleding bedrukken?

Pixel bestanden

De meeste afbeeldingen en logo’s zijn pixel bestanden. Een JPGof PNGzijn pixel bestanden en die zijn niet geschikt voor drukwerk. Een pixel bestand kunt u namelijk niet vergroten of verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Voor scherpe drukwerk heeft u een vector bestand nodig.

Vector bestand nodig voor textiel bedrukken

Om het beste resultaat te krijgen, heeft u een vector bestand nodig. Een vector afbeelding garandeert een duidelijk, gedefinieerd beeld en kunnen worden opgeslagen met een transparante achtergrond. AI, EPS en PDF (niet altijd!) bestanden worden allemaal geclassificeerd als  vector bestanden en kunnen worden gemaakt met programma's zoals Adobe Illustrator en Adobe Photoshop.

Vector bestand maken

 

Wij helpen u graag op weg met het vectoriseren van uw logo of afbeelding.  U stuurt ons het logo in JPG, PNG of PDF en wij zetten het logo om door middel van Adobe Illustrator in een EPS vector bestand. Wij gebruiken hierbij de pen tool en hermaken het logo handmatig met de juiste lettertypen. Daarna exporteren wij de nieuwe vector logo in een EPS bestand zodat u ermee aan de slag kan!

logo omzetten naar vector

Voordelen vectorbestand maken door Logovectorservice:

  • Perfecte kwaliteit (Gemaakt door designers met 10+ jaar ervaring)
  • Wij vectoriseren afbeeldingen, foto's, logo's en tekeningen
  • Snelle levering binnen 10 uur
  • Alle nodige bestandstypes: EPS, AI, SVG, PDF
  • Zeer eenvoudig te bestellen via de website
  • Kleine aanpassingen zijn mogelijk 
  • Eenmalige betaling (zeer aantrekkelijke prijs)
Vector bestellen